1 Created with Sketch.

Wat biedt Archipelschool ’t Vierschip uw kinderen en u?

Zoals vuurtorens en lichtschepen (“vier”schepen) zorgen voor een behouden vaart, zo willen wij op school kinderen door de (soms woelige) baren van de 8 jaar basisonderwijs begeleiden. In de franse taal betekent “phare” vuurtoren. Een Franse illustrator bedacht met het woord “phare” een aantal grappige prenten.
Aan de hand van negen fraaie afbeeldingen van vuurtorens, waarop dus eigenlijk “broertjes en zusjes” van ’t Vierschip, fantasierijk staan afgebeeld, willen we u duidelijk maken wat wij in huis hebben. We hebben onderstaande kernwoorden gekoppeld aan de prenten. Kijk hier onder, klik op een thema en u krijgt te lezen wat we te bieden hebben en waar we voor staan. Met een toepasselijke vuurtoren er bij!

Ik wil meer weten over ZORG op school
Ik wil meer weten over SFEER op school
Ik wil meer weten over VEILIGHEID op school
Ik wil meer weten over KWALITEIT op school
Ik wil meer weten over PLEZIER op school
Ik wil meer weten over BOEIEND ONDERWIJS op school
Ik wil meer weten over CULTUUR op school
Ik wil meer weten over CREATIVITEIT op school
Ik wil meer weten over ONTSPANNING op school